SAKARYA / KARASU - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Adres
LİMANDERE MAH. YAVUZ SELİM CAD. KARASU CUMHURIYET ORTAOKULU BLOK NO: 18 KARASU / SAKARYA
cumhuriyet ortaokulunu ;saygın,güvenilir ve tercih edilen okul haline getirmek.
Misyon
sosyal faaliyetlerin rahatça yaşanabildiği mekanlara sahip,fiziksel donanımı tam, teknolojiyi en verimli şekilde kullanabilen öğrenciyi merkez edinerek onun ilgi ve yeteneğini ortaya çıkartıp geliştirmeyi hedefleyen bir okuldur.
Başarılar
Okulumuz her yıl voleybol, futbol, futsal ve atletizm dallarında çeşitli dereceler elde etmekle beraber resim ve şiir yarışmalarında da il bazında dereceler elde etmiştir.
Öğretim Şekli :normal
09:00 - 14:55 Branş dersliği uygulanmaktadır.
kalorifer
Ulaşım
Sakarya merkeze 30 dakika Karasu ilçe merkezine 15 dakika mesafede Adapazarı Karasu yolu üzerinde olan okulumuza her 5 dakikada bir kalkan Karasu Adapazarı dolmuşlarıyla kolayca ulaşılabilir
Yerleşim Yeri
Okulumuz Karasu ilçesinin Limandere Mahallesinde zorunlu hizmet bölgesinde bulunmaktadır.
il merkezine 40 km ilçe merkezine 18 km dir.