SAKARYA / KARASU - Cumhuriyet Ortaokulu

Mrt

Limandere Cumhuriyet Ortaokulumuzdan Çanakkale Çıkartması.

Çanakkale Zaferimizin 109.yılını icra ettiğimiz şu günlerde Cumhuriyet ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri olarak Çanakkale'ye gezi düzenledik. Şehitlikler ve Anıtların ziyaretleriyle öğrencilerimize Çanakkale bilincini aşıladık.

Mrt

Okulumuzda Çanakkale zaferinin 109.Yılı etkinlikleri kapsamında program gerçekleştirdik.

Büyük bir yokluk ve zorluk içerisinde, milletçe gösterilen birlik ve fedakârlıkla kazanılan bu zafer, hem Türk hem dünya tarihine damgasını vurmuştur. Bugün bizlere düşen görev, Çanakkale Zaferi’nde can vermiş kahramanların emanet ettikleri bu aziz vatanı aynı azim ve kararlılıkla korumaktır.

Okulumuzda 1.Dönem Sonu Etkinliklerinden Kareler

Ock

15 Temmuz okul gazetemiz yayında. Okulumuz türkçe öğretmeni sayın Burhan ALSAN'ın katkıları ve öğrencilerimizin katılımlarıyla oluşturulan 15 temmuz özel okul gazetemize ulaşmak için TIKLAYINIZ

Ara

15 temmuz şehit yakınları ve Gazi ziyareti etkinlikleri kapsamında okul müdürümüz Sayın Enes KAMALI, okul müdür yardımcımız Sayın Melek CANER,öğretmenlerimiz Sayın Burhan ALSAN,Sayın Zeynep ASİLHAN BALCI ve 8.sınıf öğrencilerinin katılımlarıyla Limandere mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Sayın Fahrettin SAVUN'u evinde ziyaret ettik.

Ara

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

Bizler de okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Kas

10 kasım Atatürk'ü Anma Günü Kapsamında Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz program çerçevesinde saat 09:05'te saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardırdan öğrencilerimiz çeşitli şiirler,koro gösterileri, öğretmenlerimiz rehberliğinde yerine getirildi.

Kas

Karasu Belediye Başkanı Sayın İshak SARI ve Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Çetin TURHAN okulumuzu ziyaret ederek okul idaremiz ve öğretmen arkadaşlarımız ile sohbet toplantısı gerçekleştirmişlerdir. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyetimizin 100.yılını okulumuzda coşkuyla kutladık. 29 ekim 2023 pazar günü tüm öğrencilerimiz ve tüm öğretmenlerimizin katılımıyla öncelikli olarak Limandere meydanında toplanarak kortej halinde okulumuza doğru harekete geçtik. Daha sonrasında Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ellerinde bayrak ve pankartlarla okul bahçesinde yerlerini aldılar. Tüm sınıf seviyelerindeki öğrencilerimizin katılımlarıyla çeşitli şiir,oratoryo ve koro etkinlikleriyle törenimizi icra ettik. NİCE YILLARA TÜRKİYE CUMHURİYETİ.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin de desteklediği Sakaryaspor Manisaspor karşısında maşı 2-0 kazandı.

Nis

Ekm

Okulumuzda tüm personelin ve öğrencilerin katılımı ile Deprem tatbikatı geçekleştirildi.